Cladiri din zona Cetații din Alba Iulia, la licitație pe internet

Apropo.ro / 12.08.2004, 12:29
Cladiri din zona Cetații din Alba Iulia, la licitație pe internet
Mai multe cladiri din zona istorica a municipiului Alba Iulia vor fi licitate pe internet, pentru început urmînd sa fie promovata cladirea vechii Manutanțe, care va fi concesionata pe o perioada de aproape 50 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX. Primarul Mircea Hava a

Mai multe cladiri din zona istorica a municipiului Alba Iulia vor fi licitate pe internet, pentru început urmînd sa fie promovata cladirea vechii Manutanțe, care va fi concesionata pe o perioada de aproape 50 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Mircea Hava a declarat, vineri, ca administrația locala va lansa o oferta pe internet pentru gasirea unor firme dispuse sa investeasca în reabilitarea unor cladiri din Cetate. Potrivit edilului din Alba Iulia, pentru început va fi promovata cladirea vechii Manutanțe, careia nu i-a fost gasita înca o utilizare și este în pericol de degradare.

Cladirea ar urma sa fie concesionata pe o perioada de 49 de ani și ar putea fi locația perfecta pentru un minihotel. Manutanța și alte cladiri și terenuri din Cetate au fost preluate de Primarie și Consiliul Local în urma cu aproape un an de la Ministerul Apararii Naționale, dupa restructurarea unitaților militare din zona.

Mediafax