Class la MAXX

Apropo.ro / 06.12.2001, 13:51
Class la MAXX
Ultimele doua petreceri Pro FM din seria "Give Me 5 – No Limits Party", cu concerte Class și cu MC-ul Mihai Dobrovolschi, vor avea loc azi, la Clubul Maxx din Regie și sîmbata, la Club Twice, anunța postul dee radio într-un comunicat. În urma cu șapte


Ultimele doua petreceri Pro FM din seria „Give Me 5 – No Limits Party”, cu concerte Class și cu MC-ul Mihai Dobrovolschi, vor avea loc azi, la Clubul Maxx din Regie și sîmbata, la Club Twice, anunța postul dee radio într-un comunicat.

În urma cu șapte saptamîni ProFM lansa împreuna cu Alternative seria de petreceri-concert cu Class, Give Me 5 – No Limits Party, dupa ce în vara, în cadrul primei serii, 15 petreceri-concert au animat discotecile de pe Litoral.

Primul eveniment din toamna s-a desfașurat în Club Twice, în luna octombrie. În fața unei sali arhipline, Class a susținut un concert de zile mari. Concertele Class urmate de petreceri au continuat cu trei ediții în Club A, doua în OnX, doua în Maxx, trei în Excess (R2) și doua în Twice.

Pro FM îi invita pe iubitorii de house și la ltima ediție din acest an „The Misson”, sîmbata, la World Trade Plaza, începînd cu ora 22.00, unde îi vor putea întîlni pe DJ Dusan, DJ Internullo, DJ Rhadoo (realizatorul emisiunii BPM de la ProFM) și pe invitatul special DJ Funky, rezident al Clubului Reactor din Germania.