Claudette a calatorit lumea intreaga pentru videoclipul „Around the World”

Apropo.ro / 07.09.2011, 17:30
Claudette a calatorit lumea intreaga pentru videoclipul
Claudette a batut lumea in lung si in lat pentru filmarile videoclipului "Around the World", cel mai nou single al artistei.

Claudette si echipa sa de filmare au cautat un loc de vis pentru a realiza filmarile celui mai recent single al artistei, „Around the World”. Pasii i-au purtat pana la Oceanul Atlantic, in Portugalia, unde s-au pus pe filmat.

Piesa „Around the World” este un featuring cu Sonny Flame si se zvoneste ca ar fi cel mai hot videoclip al artistei de pana acum.

Claudette ft. Sonny Flame – Around the World de pe tare.ro

Regizorul videoclipului este Florin Botea, cel care a venit cu ideea de a cauta un loc perfect care sa se potriveasca cu piesa.

Cadrele au fost luate intr-o vila de vacanta cu vedere la ocean, pe plaja cu nisip fin, dar si in ocean la apusul soarelui.

„Am fost incantata de locatia aleasa de regizor. Am auzit numai lucruri frumoase despre Portugalia, dar nu am avut ocazia pana acum sa merg acolo. Mi-au placut mult oamenii si atmosfera, iar pesisajul este de-a dreptul minunat. Desi m-am nascut la malul marii, ma cam panichez cand e vorba de apa agitata si multa, iar oceanul era foarte rece si erau niste valuri uriase”, declara Claudette.

„Sunt incantata de cum a iesit clipul. Am lucrat cu profesionisti, si asta se vede.Vreau sa multumesc si Federatiei Romane de Kempo pentru sustinere”, a adaugat cantareata.