Claudia Ghiţulescu: ”Mi-am cunoscut soţul într-o benzinărie”

De: Cristiana Trifu / 23.03.2018, 12:43
Claudia Ghiţulescu: ”Mi-am cunoscut soţul într-o benzinărie”
Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Claudia Ghiţulescu este invitata Oanei Turcu, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, unde povesteşte cum şi-a cunoscut soţul, dar şi cum s-a schimbat ea după căsnicie.

”După o filmare cu Steliana Sima, am stat cu ea în maşină de vorbă, câteva ore, până am rămas fără motorină. Eu nu ştiu să bag motorină, m-am stropit o dată şi aia mi-a fost. Mă uitam prin benzinărie să văd pe cineva care să mă ajute. Marian era acolo şi l-am rugat pe el să cheme pe cineva. Apoi m-am dus lângă el şi i-am mulţumit. În maşină, culmea, el o asculta pe Steliana Sima. M-a surprins faptul că un băiat tânăr asculta muzică populară. Apoi am plecat şi el, în loc să facă stânga cum părea că trebuie, a venit după mine. Eu i-am spus că are o maşină frumoasă şi el mi-a zis ”şi-a ta e frumoasă, doar că-i lovită”.  M-a surprins a doua oară cu spiritul lui de observaţie, pentru că era întuneric şi maşina mea avea o mică zgârietură”, a povestit Claudia Ghiţulescu prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soţ.

Cum a decurs relaţia lor mai departe, cine a făcut primul pas şi cum au ajuns să se căsătorească, Claudia Ghiţulescu povesteşte pe larg duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.