Claudia Ghiţulescu, tratament de detoxifiere cu Aloe Vera

De: Mioara Tronaru / 07.02.2012, 11:48
Claudia Ghiţulescu, tratament de detoxifiere cu Aloe Vera
Cântăreaţa de muzică etno Claudia Ghitulescu este adepta detoxifierii organismului de două ori pe an.

Frumoasa cântăreaţă de muzica etno Claudia Ghitulescu are grijă mereu de corpul ei. După ce anul trecut a încercat o cură de detoxifiere a organismului cu ceai verde şi fructe, acum artista se pregăteşte să facă un tratament pe bază de Aloe Vera.

Claudia Ghitulescu„Apelez la o cură de detoxifiere a organismului de două ori pe an, pentru a elimina toxinele din corp. Consum multe produse naturale, lichide şi legume. O prietenă mi-a recomandat recent un tratament de detoxifiere pe baza de Aloe Vera, asa că m-am decis să-l încerc! Il voi urma timp de două săptămâni, după ce mă voi întoarce din vacanţa din Italia, unde mă aflu acum, şi sper să mă încarc cu energia necesară la orice început de an!”, povesteşte cântăreaţa, care totodată speră să mai dea jos şi câteva kilograme.

In altă ordine de idei, după ce revine din vacanţă, Claudia Ghiţulescu începe din nou spectacolele, căci are un program încărcat şi e foarte des solicitată să cânte la nunţi. De altfel, artista se pregăteşte să plece şi într-un turneu prin ţară cu MixMusic Evolution.