Claudia Pătrăşcanu, însărcinată: „Nu ne aşteptam să vină aşa repede. La nuntă eram însărcinată”

De: Cătălina Matei / 23.06.2016, 13:59
Claudia Pătrăşcanu, însărcinată:
Cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu s-a căsătorit la sfârşitul lunii trecute cu Gabi Bădălău, după ce anul trecut au avut cununia civilă.

După nuntă, Claudia, Gabi şi fiul lor au plecat în Turcia, unde şi-au petrecut luna de miere într-un resort de lux.

Pare o puştoaică! Claudia Pătrăşcanu, fosta membră a trupei Exotic, atunci şi acum! – FOTO

Miercuri seara, vedeta a fost invitată în emisiunea „Agentul VIP” de pe Antena Stars, unde a povestit ce s-a întâmplat în luna de miere şi la nuntă. Întrebată dacă „Se măreşte familia?”, Claudia a avut un moment de ezitare, a zâmbit şi a mărturisit că este însărcinată pentru a doua oară: „Mă gândesc că este o minune, binecuvântare. Cu familia deja am împărtăşit această bucurie. Ne-am dorit mult şi al doilea copil. Nu ne aşteptam să vină aşa repede. La nuntă eram însărcinată, nu am ştiut… Am o lună şi puţin. Gabi îşi doreşte 95% să fie băiat, dar eu simt că e fată”.

O cântăreaţă de la noi face ravagii pe plajă! Vezi despre cine este vorba

Claudia Pătrăşcanu a făcut parte din trupa Exotic. După câţiva ani, artista şi Julia Chelaru au format trupa SEXXY. Exotic a fost o formaţie românească de muzică dance, înfiinţată în anul 1999 şi formată din Jiulia Chelaru (22 de ani), Andreea Bănică (21 de ani) şi Claudia Pătrăşcanu (19 ani). Formaţia s-a destrămat după scurt timp.