Claudia Pavel (Cream) debutează în cinematografie – Poze & Trailer

Apropo.ro / 01.10.2013, 17:30
Claudia Pavel, celebra Cream care ne-a încântat până nu demult auzul cu vocea ei suavă, dar puternică, revine în atenția dumneavoastră cu primul ei rol din cariera cinematografică.

Cine spunea că o femeie fină, elegantă, dulce și inocentă nu poate ascunde în interiorul ei o persoană cu rele intenții, s-a înșelat! O demonstrează Claudia, care interpretează în producția „Terapie pentru crimă” rolul unui asasin profesionist.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

„Terapie pentru crimă” este un film de acțiune în care un criminal profesionist debutant are de depășit nu doar problemele inerente unui începător, dar și o mare problemă personală: este femeie. Și întreaga lume e împotriva ei.

film

Însă atunci când Matilde, personajul interpretat de Claudia Pavel, descoperă că a ucide pe bani nu este atât de simplu pe cât crezuse la început și vrea să renunțe, este deja prea târziu: un adevărat profesionist, în pielea căruia a intrat actorul Cătălin Ciurdar, e pe urmele ei și vrea s-o elimine. Din vânător devine vânat, însă este mai puțin neajutorată decât pare la prima vedere.

Pentru cei care se întreabă de ce a fost aleasă tocmai Claudia Pavel să joace în „Terapie pentru crimă”, răspunsul este simplu: artista a absolvit Facultatea de Teatru a Universității Hyperion din București, iar cel care a recomandat-o pentru acest rol este profesorul Florin Kevorkian, un regizor de casting extrem de cunoscut, care a lucrat inclusiv cu Francis Ford Coppola.

 


 

Cu toate că, din punct de vedere fizic, era oarecum împotriva tipologiei masive pe care o sugera scenariul, faptul că știe să cânte, că a răspuns cel mai bine la modul în care eu doream să regizez filmul și să obțin o interpretare naturală, fără dramatism exagerat – toate au recomandat-o înaintea altor actrițe„, mărturisește Kiki Vasilescu.

film

Alături de Claudia Pavel, în film îi întâlnim și pe actorii Cătălin Ciurdar (a jucat în multe producții MediaPro Pictures: „La bloc”, „Inimă de țigan”, „State de România”, „Regina”, „Moștenirea”), Vlad Corbeanu (a jucat în producții precum „În puii mei”, „Comedia de la 5”, „Teatru TV”), Robert Radoveanu (a jucat în „Retro Puppet Master”, „Binecuvântată fii, închisoare”, „Ambasadori, căutam Patrie”) și George Constantinescu ( a mai jucat în „Clopoțica și secretul aripilor”, „Fața galbenă care râde”).

„Terapie pentru crimă” a fost filmat exclusiv în București, în lunile iulie-septembrie 2011. Nu s-a filmat în studiouri, preferându-se autenticitatea și farmecul decorurilor naturale, indiferent că a fost vorba de străzi (Centrul Vechi, Piața Universității, Cheiurile Dâmboviței), parcuri (Parcul Tineretului) sau interioare.

Este un film care nu vrea să fie ca celelalte filme românești, așa-numite ale „noului val”; adică este un film care are o imagine frumoasă, filmările sunt dinamice, iar decorurile arată o Românie în care ți-ai dori să trăiești.

„Terapie pentru crimă”, un film în regia lui Kiki Vasilescu, va putea fi vizionat pe marile ecrane din această toamnă, noiembrie 2013, și urmează să fie distribuit atât în Europa, cât și în SUA, America Latină și Asia.