Claudia Pavel „Cream” este mamă încă de anul trecut

Apropo.ro / 09.08.2013, 15:15
Claudia Pavel
Claudia Pavel, ex Cream, a devenit mamă în toamna anului trecut, în SUA, unde a născut la o clinică particulară.

Claudia Pavel s-a retras de ceva vreme din lumea mondenă. Anul trecut, în toamnă, Cream a devenit mama unui băiețel pe nume Noah. El s-a născut la o clinică particulară din Los Angeles, SUA.

În Los Angeles locuiește și Claudia cu logodnicul ei, un american, alături de care este de trei ani de zile.

Cântăreața, 28 de ani, obișnuia să-și viziteze sora mai mare în S.U.A., pe Paula, însă nu se aștepta șă găsească acolo marea dragoste. Paula este make-up artist și locuiește cu soțul ei la Miami.

Viitorul soț al Claudiei, în vârstă de 33 de ani, a făcut baschet de performanță, iar acum se ocupă de o afacere de familie.

Povestea de dragoste a celor doi i-a luat prin surpindere și pe părinții artistei.

Sunt foarte fericit că am un nepoțel. Am devenit pentru prima dată bunic. Noah va duce mai departe numele meu, pentru că îl cheamă și Pavel. Are două nume de familie. Claudia a născut în toamna anului trecut la o clinică particulară din Los Angeles, oraș în care locuiește. Ea l-a adus pe lume pe băiețel prin cezariană„, a declarat tatăl Claudiei.

A fost anul trecut de Paște, în România, împreună cu logodnicul ei. Va mai veni în țară, în vacanță, când va termina cu alăptatul. Nu zboară cu avionul cu copilul mic atâtea ore. Eu și mama ei am fost în America. Am stat lângă ea și când a născut și am fost și la botezul băiețelului. Peste câteva luni, soția mea va merge din nou la Los Angeles„, a mai povestit Dumitru Pavel, tatăl Claudiei.

În prezent, Claudia și-a reluat activitatea muzicală în State, unde și intenționează să rămână definitiv.