Claudia Pavel (Cream) joacă o criminală în thrillerul „Terapie pentru crimă”

De: Cătălina Matei / 15.09.2014, 12:07
Claudia Pavel (Cream) joacă o criminală în thrillerul „Terapie pentru crimă”
Cântăreaţa s-a întors în România – după o perioadă de aproape un an petrecută în SUA – pentru a prezenta publicului primul ei film, thrillerul independent „Terapie pentru crimă”. Claudia Pavel este protagonista acestei producţii, ce va avea premiera pe 3 octombrie 2014, în cinematografele din toată ţara.

Cream  interpretează rolul unui killer, aşadar o vom vedea în film boxând, trăgând cu arbaleta şi cu pistolul, mânuind cuţitul, în scene de acţiune solicitante, în care nu a apelat la dubluri, dar şi cântând… în cadă. Claudia a studiat actoria în Los Angeles, la Şcoala Dianei Castle, „The Imagined Life” , după ce în România a urmat cursurile Facultăţii de Arte, clasa Virgil Ogăşanu (2003-2007), Universitatea Hyperion. Claudia a fost recomandată pentru acest rol de către directorul de casting Florin Kevorkian, care a lucrat – de-a lungul timpului –  cu mai multe celebrităţi, printre care şi regizorul Francis Ford Coppola. 

Foto: Facebook

Filmul românesc independent „Terapie pentru crimă”, în regia lui Kiki Vasilescu, este un thriller cu elemente parodice. Claudia Pavel este în film o antieroină, pe nume Matilde. Ce face particular filmul este că personajul e pur românesc, prin dialog şi situaţii. Claudia este o Nikita autohtonă. Vrea să devină mercenar, ca să scape de datorii, dar nu-i prea iese…  Matilde vrea să fie un criminal aşa cum a văzut în filme, dar încercările ei duc la situaţii de multe ori comice. Producţia parodiază pe alocuri genul filmelor de acţiune cu o „femme fatale” protagonistă, ce a luat amploare la Hollywood.

Filmările s-au desfăşurat exclusiv în Bucureşti, în regim independent. Nu s-a turnat în studio, preferându-se autenticitatea şi farmecul decorurilor naturale, bucureştenii urmând să recunoască în film Centrul Vechi, Piaţa Universităţii, cheiul Dâmboviţei, parcul Tineretului. Filmările au început în luna iulie 2011, şi s-au desfăşurat pe parcursul a 40 de zile, bugetul producţiei fiind de 100.000 de dolari.

Filmul va beneficia de lansarea la mijlocul lunii septembrie a unui nou single interpretat de Cream, al cărui videoclip este realizat cu imagini din „Terapie pentru crimă”.