Claudia Pavel şi Smiley, întâlnire cu emoţii!

De: Cristiana Trifu / 11.09.2017, 15:24
Claudia Pavel şi Smiley, întâlnire cu emoţii!
S-au intalnit dupa mult timp in care nu s-au vazut si au fost vizibil emotionati! Smiley si Claudia Pavel – Cream au urcat din nou pe aceeasi scena. De aceasta data s-a intamplat vineri seara, la Zilele Cetatii Targoviste, organizate de Primaria Targoviste si Consiliul Local Municipal, in perioada 4-10 septembrie.

Claudia Pavel a sustinut un super recital pe scena de la Targoviste, fiind extrem de sexy si plina de energie. Imbracata intr-o rochie neagra, foarte scurta, la care a accesorizat o pereche de cizme din colectia Stella McCartney, artista a avut placerea de a-l prezenta la finalul evenimentului pe Smiley, care urma sa inchida seara cu un concert de exceptie. Inainte de a urca pe scena, cei doi artisti s-au bucurat de revedere si s-au pozat in culise. Atat Claudia cat si Smiley au fost cu zambetul pe buze pe parcursul intalnirii. Sa speram ca vor colabora din nou impreuna si  ca vom mai auzi multe despre ei.

Cream – Claudia Pavel si Smiley au avut parte de succes atunci cand au cantat impreuna piese precum “Jumatatea ta” si “Inchide ochii”, au fost in turnee si au avut multe concerte.

Tags: