Claudia Pavel: „Sunt într-o perioadă de vindecare”

De: Nicoleta Nicolae / 05.09.2015, 13:00
Claudia Pavel: „Sunt într-o perioadă de vindecare”
Sâmbătă, 5 septembrie, de la 13:00, Florentina Fântânaru revine cu o nouă ediţie a emisiunii „Dincolo de aparenţe” şi le are invitate pe Claudia Pavel şi sora ei, Paula.

Cântăreaţa recunoaşte deschis că este într-o perioadă mai delicată, în care se reface după o despărţire, şi că este firesc să se simtă uneori tristă. „O mamă care se desparte de tatăl copilului ei trece prin nişte trăiri intense şi dacă nu am lăsat tristeţea să mă doboare este doar datorită fiului meu”, declară Claudia. Deşi relaţia între ea şi tatăl copilului s-a încheiat, Claudia spune că îşi doreşte ca el să facă parte din viaţa fiului lor, Noah.

„Sufletul ei pereche”, aşa cum îi place să-şi alinte sora, este de părere că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru Claudia. Pe cele două le leagă o relaţie extraordinară şi au fost alături una de cealaltă în cele mai delicate momente. De altfel, băieţelul Claudiei îi spune mătuşii lui „mama Paula”.

Cât de greu le-a fost în SUA, care au fost celebrităţile de la Hollywood pe care Paula a avut ocazia să le machieze, cum au trecut prin încercările sentimentale şi ce relaţie au cu părinţii lor, sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars.