Claudia Schiffer locuieste cu o fantoma!

Apropo.ro / 03.06.2002, 13:13
Claudia Schiffer locuieste cu o fantoma!
Proaspat maritata cu producatorul britanic Matthew Vaughn, supermodelul Claudia Schiffer si-a cumparat un conac din secolul al XVI-lea, pentru care a platit sapte milioane de dolari. Dar Clubul Fantomelor din Marea Britanie a anuntat-o ca s-ar putea sa aiba oarece surprize în "noua" ei


Proaspat maritata cu producatorul britanic Matthew Vaughn, supermodelul Claudia Schiffer si-a cumparat un conac din secolul al XVI-lea, pentru care a platit sapte milioane de dolari.

Dar Clubul Fantomelor din Marea Britanie a anuntat-o ca s-ar putea sa aiba oarece surprize în „noua” ei casa, deoarece unul din fostii proprietari înca se mai afla în conac si nu va putea fi evacuat decît printr-un ritual de exorcizare!

Fantoma semnalata de cercetatorii fenomenelor paranormale se numeste Penelope si face parte din familia Rockwood, care a locuit în resedinta timp de sapte generatii.

Penelope e o tînara calugarita, care vine sa viziteze casa parinteasca doar vara, asa cum facea cînd era în viata si venea în vacanta de la manastire.

Daca prezenta musafirei imateriale se va dovedi a fi un deranj prea mare pentru Claudia, aceasta îsi va putea petrece vara într-una din celelalte resedinte ale ei…

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: