Claudiu Bleonț a divorțat

De: Mia Nicolescu / 21.03.2013, 09:22
Claudiu Bleonț s-a căsătorit în 2001 cu Andra Negulescu și au avut o relație discretă până în luna ianuarie a acestui an.

Au fost colegi pe scenă, soț și soție acasă, până într-o zi când și-au dat seama că nu mai pot trăi sub același acoperiș și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Am divorțat în ianuarie, la notar, discret. Pe parcursul relației am epuizat totare condițiile de a ne implini. Momentele de divorț prin care am trecut mi le asum, eu am acceptat, dar eu le-am provocat în adânc. Am decis de comun acord că e cea mai bună soluție. S-a ajuns până la ‘restul e tăcere’. Ce am pierdut am ajuns să înțeleg altfel. Când Andra a plecat nu mi-a spus că mă urăște, nu au fost cuvinte grele sau reproșuri. Dacă Andra trece la atacuri e dreptul ei, nu mă va jigni. Ea nu știe că voi deveni tată. A fost o perioadă în care am decis împreună să nu facem copii. Mi-am dorit, dar știu că greul unei sarcini cade în brațele femeii mai mult decât în ale bărbatului. A fost o decizie pe care ne-am asumat-o”, a povestit Bleonț.

Claudiu Bleonț

Însă marea surpriză este de fapt dezvăluirea pe care actorul a făcut-o aseară, în emisiunea WOWBiz, și anume că urmează să devină tată la 54 de ani, însă cea care îi va dărui un copil este o altă femeie, cu care ar fi început o relație la începutul acestui an.

Iulia Lazăr

Iulia Lazăr îi va dărui un copil lui Claudiu Bleonț

„Ceva se termină și a început ceva. Anul acesta am început relația cu o nouă domnișoară. Acum că voi deveni tată este ceva ce mi-am dorit și s-a întâmplat. Pe Iulia Lazăr am văzut-o pentru prima oară pe culoarul Teatrului Național din Craiova. Am văzut-o într-o piesă de teatru și mi-a plăcut”, a declarat Claudiu Bleonț, cel care în 2012 era acuzat că a hărțuit-o sexual pe Nadine.