Claudiu Niculescu la Poli Timișoara

Apropo.ro / 08.08.2006, 09:34
Claudiu Niculescu la Poli Timișoara
Conducerile FC Dinamo și Politehnica Timișoara au ajuns, luni seara, la un acord în privința transferului atacantului Claudiu Niculescu la clubul din orașul de pe Bega, valoarea tranzacției ridicându-se la 800.000 de euro, informeaza surse din gruparii dinamoviste.

Conducerile FC Dinamo și Politehnica Timișoara au ajuns, luni seara, la un acord în privința transferului atacantului Claudiu Niculescu la clubul din orașul de pe Bega, valoarea tranzacției ridicându-se la 800.000 de euro, informeaza surse din gruparii dinamoviste.

Niculescu ar putea semna contractul în cursul zilei de marți, dar, conform înțelegerii, el nu va evolua în meciul direct dintre cele doua formații, programat în etapa a IV-a a Ligii I, la București.

Dinamo va încasa o suma insignifianta, jucatorul aflându-se în coproprietatea directorului executiv al clubului, Cristi Borcea, și fostului acționar dinamovist Gigi Nețoiu.

Atacantul dinamovist a intrat în conflict cu antrenorul Mircea Rednic, dupa meciul cu Hibernians Paola, din cadrul primului tur preliminar al Cupei UEFA, din cauza ca a fost folosit din ce în ce mai puțin.

Badea: Nu am primit oferta pentru Niculescu de la Poli Timișoara

Președintele Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare nu a primit nicio oferta pentru Claudiu Niculescu de la Poli Timișoara.

„Ca sa-l vindem pe Claudiu Niculescu la Timișoara trebuia sa primim o oferta de acolo. Iar ei nu au trimis așa ceva”, a subliniat Badea.

Oficialul dinamovist a menționat ca „tensiunile dintre Niculescu și Rednic trebuie sa și le rezolve ei între ei”. Înaintea partidei Dinamo – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, din etapa a doua a Ligii I, atacantul a refuzat banderola de capitan oferita de antrenorul Mircea Rednic. Dupa meci, Rednic a afirmat ca așteapta de la Niculescu nu numai sa înscrie, așa cum a facut-o cu Pandurii, ci și o mai mare prezența în joc.

UEFA interzice Israelului sa gazduiasca meciuri disputate sub egida sa

UEFA a decis, luni, ca toate meciurile prevazute sa se dispute în Israel, în cadrul competițiilor organizate de forul european, sa se joace în afara granițelor acestei țari, data fiind situația de criza din regiune.

„UEFA a decis ca, din cauza conflictelor armate din zona Israelului, niciun meci european nu se poate disputa în aceasta țara, pâna la noi ordine. UEFA va continua sa supravegheze situația din Israel, alte decizii urmând sa fie luate în funcție de evoluția evenimentelor”, se arata într-un comunicat dat publicitații de forul european.

Potrivit acestei decizii, meciurile Maccabi Haifa – Liverpool, din manșa secunda a turului III preliminar al Ligii Campionilor, și Beitar Jerusalim – Dinamo București, din manșa secunda a turului II preliminar al Cupei UEFA, nu se vor putea juca în Israel, locul de disputare al acestor partide urmând sa fie anunțat în cel mai scurt timp. Conform aceleiași decizii a forului continental, nici Hapoel Tel-Aviv, nici Bnei Yehuda nu vor putea juca în Israel meciurile de pe teren propriu cu NK Domzale (Slovenia), respectiv Lokomotiv Sofia (Bulgaria), programate joi, în prima manșa a turului II preliminar al Cupei UEFA. Aceste jocuri se vor disputa la Tilburg (Olanda), respectiv Senec (Slovacia).

Interdicția impusa de UEFA vizeaza și meciurile pe care reprezentativa Israelului le va disputa pe teren propriu în preliminariile Euro-2008, astfel ca partida cu Andorra, programata pentru data de 6 septembrie, se va juca pe teren neutru.

Israelul a mai fost supus unei interdicții de a gazdui meciuri disputate sub egida UEFA, în perioada martie 2002-aprilie 2004, dar aceasta a fost ridicata cu condiția ca partidele sa se joace în zona orașului Tel-Aviv.

Israelul a declanșat, la jumatatea lunii iulie, o importanta ofensiva împotriva milițiilor Hezbollah, în sudul Libanului.

Mediafax