CLEA – un nume de retinut

Apropo.ro / 25.01.2006, 11:48
CLEA - un nume de retinut
Cele trei componente ale trupei CLEA, Chloe, Lynsey, Emma si Aimee, s-au cunoscut in urma cu trei ani la auditiile pentru un show TV muzical din Marea Britanie. La aceste auditii fetele s-au împrietenit, au început sa se întalneasca regulat și au constatat ca au aceleasi gusturi

Cele trei componente ale trupei CLEA, Chloe, Lynsey, Emma si Aimee, s-au cunoscut in urma cu trei ani la auditiile pentru un show TV muzical din Marea Britanie. La aceste auditii fetele s-au împrietenit, au început sa se întalneasca regulat și au constatat ca au aceleasi gusturi muzicale, astfel incat au hotarat sa formeze o trupa.

Alegerea unui nume pentru o trupa este intotdeauna o încercare grea, astfel ca fetele dupa lungi deliberari, au hotarat sa se numeasca CLEA, prin preluarea primei initiale din numele fiecareia, Chloe, Lynsey, Emma si Aimee.

Totusi in mai 2004, Chloe a hotarat sa paraseasca trupa. In ciuda acestul fapt Lynsey, Emma si Aimee au hotarat sa mearga mai departe si sa isi urmeze visul.

Cele trei fete au fost binecuvantate cu voci deosebite, ambitie dar si un look de milioane. Cu toate acestea Lynsey, Emma si Aimee sunt foarte diferite.

Mezina trupei este Aimee care are 19 ani si este originara din Southport. Cu un zambet cuceritor si mereu binevoitoare, Aimee „este raza de soare a trupei”. Veselia mezinei este dublata si de o mare ambitie si de multa determinare

Lynsey ( 22 de ani) originara din Manchester, are un umor tipic britanic fiind o sursa inepuizabila de glume. Dupa terminarea studiilor liceale, Lynsey dorea sa urmeze o cariera universitara, dar la indemnul familiei si al prietenilor si-a urmat visul, acela de a deveni o cantareata de succes.

Emma (21 de ani) din Northamton este descrisa de colege ca fiind cea mai „ametita” dintre ele. Calma si naturala, Emma este in acelasi timp o persoana foarte perseverenta, hotarata sa isi urmeze visele si sa nu faca compromisuri.

Personalitatile celor trei fete sunt un amestec exploziv de energie si frumusete. Fetele si-au castigat numerosi admiratori dupa ce au cantat in deschiderea concertelor BLUE si Daniel Bedingfield si dupa ce au participat la numeroase show-uri radiofonice. Cele trei au fost invitate sa cante la balul anual organizat de printul Albert de Monaco precum si la evenimentul de caritate organizat de asociatia „Rainbow` Trust”.

In ultimele 10 luni fetele au lucrat in studioul de inregistrari pentru definitivarea albumului lor de debut. Perfectioniste, au lucrat cu producatori din Suedia si USA. Dupa doua single-uri, „Download It” si „Stuck in the Middle” in Marea Britanie, CLEA sunt pregatite sa cucereasca lumea.

La sfarsitul anului 2005 au lansat piesa ‘We DonÂ’t Have To Take Our Clothes OffÂ’, un cover dupa piesa anilor `80 interpretata de Jermaine Stewart. Pregatiti-va ca in acest an sa fiti luati cu asalt de trei frumoase domnisoare si de muzica lorÂ…..

ROTON

Tags: