Cleopatra Stratan are concert de 1 iunie

De: Nicoleta Nicolae / 10.05.2012, 06:00
Cleopatra Stratan are concert de 1 iunie
Cleopatra Stratan vă aşteapta de ziua copilului, vineri, 1 iunie, la Sala Palatului, pentru lansarea celui mai nou album, intitulat “Melodii pentru copii”.

De 1 iunie, Cleopatra promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilăriei, a inocenţei, a jocului şi nu în ultimul rând, al muzicii. Micuţa artistă se va bucura să aibă cât mai mulţi oaspeţi care să cânte alaturi de ea, toate într-un decor vesel şi colorat!

Mai mult decât atât, la sfârşitul concertului, Cleopatra va extrage câştigătorul unui sejur pentru 2 persoane la Disneyland Paris care o va însoţi pe artistă şi pe restul familiei Stratan pe tărâmul magic Disney, la începutul lunii iulie.
În tragerea la sorţi intră toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului. Mai multe detalii despre concurs aflati pe site-ul partenerului Alltur – www.alltur.ro.
.

Biletele pentru concertul Cleopatra Stratan de la Sala Palatului din 1 iunie se găsesc la pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. Acestea variază în funcţie de categorii: Categoria 1: 120 lei, Categoria 2 100 lei, Categoria 3: 70 lei si Categoria 4: 30 lei.