Cleopatra Stratan, onorariu uriaş după relansare. Mii de euro pentru un concert de 35 de minute – FOTO

Apropo.ro / 03.07.2018, 17:15
Cleopatra Stratan, onorariu uriaş după relansare. Mii de euro pentru un concert de 35 de minute - FOTO
Cleopatra Stratan s-a schimbat total şi a revenit în muzică.

Cleopatra Stratan este fiica artistului Pavel Stratan, iar după mulţi ani în care ea nu prea a mai apărut în lumea mondenă, s-a reîntors pe piaţă cu piesa «Te las cu inima».

Nu mai este copil, este o adevărată domnişoară, iar transformarea ei i-a şocat pe toţi. Cleopatra s-a născut în Republica Moldova, iar până în prezent ea are şase recorduri mondiale pentru cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes. Au trecut mai bine de zece ani de când micuţa Cleopatra Stratan a cucerit inimile tuturor cu piesa ”Ghiţă”. Acum, micuţa arată irezistibilă şi fermecătoare.

Revenirea Cleopatrei Stratan, acum în vâstă de 15 ani, în topurile muzicale, odată cu lansarea piesei “Te las cu inima”, a fost de bun augur pentru solistă, din toate punctele de vedere.După relansare, artista percepe un onorariu uriaş. Pentru 35 de minute de cântat, potrivit presei mondene, Cleopatra Stratan percepe mii de euro. Astfel, cântăreaţa ia 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi 5.000 de euro pentru concertele private cu o durată tot de 35 de minute. În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleo solicită decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km şi a cazării (două camere single).