Clickshop.ro vă invită la concertul interactiv Jukebox, în direct pe Facebook

De: Dragos Tanase / 24.04.2012, 15:30
Clickshop.ro vă invită la concertul interactiv Jukebox, în direct pe Facebook
Clickshop.ro, mall-ul online al Romtelecom, vă invită la concertul interactiv Jukebox, care va avea loc miercuri, 25 aprilie, în direct pe Facebook prin aplicația "Garden Party".

Concertul marchează aniversarea de 1 an de la lansarea Clickshop.ro. Pe lângă muzică la alegere, participanții pot câștiga premii și vouchere în valoare totală de peste 250.000 RON.

Miercuri, 25 aprilie 2012, Jukebox cântă live în aplicația Garden Party, începând cu ora 14:00. Oricine poate participa la petrecere – este suficient să aibă un cont de Facebook și să acceseze aplicația ca să își rezerve un loc la concert.

Odată înscris, fiecare participant va primi, pe lângă invitația la super-petrecerea online, un voucher de 50 RON reducere pentru cumpărături de minim 200 RON de pe Clickshop.ro. Supriza zilei este însă că invitații pot pleca acasă cu decorul: chiar de când își iau invitația, utilizatorii pot alege dintre obiectele care vor mobila grădina de pe Facebook unde cântă Jukebox. Mai mult, oricine își poate chema prietenii la distracție, că doar nu se face să vii de unul singur la concert!

Petrecerea începe la ora 14:00 și, pentru ca distracția să fie deplină, concertul va fi interactiv: petrecăreții pot alege chiar ei melodiile din repertoriul Jukebox. În pauzele dintre cântece, vor fi anunțați câștigătorii tragerii la sorți, din dimineața zilei evenimentului, în urma căreia se stabilește cine și cu ce produse Clickshop.ro pleacă acasă.

Acestea fiind spuse, Clickshop.ro și Jukebox vă așteaptă la concertul de pe Facebook!

La proiectarea și dezvoltarea aplicației, Romtelecom a colaborat cu agenția Webstyler.