Clint Eastwood divorțează la 83 de ani

Apropo.ro / 31.08.2013, 11:00
Clint Eastwood divorțează la 83 de ani
Clint Eastwood și vedeta de televiziune Dina Ruiz s-au despărțit, după 17 ani de căsnicie.

Dina Ruiz a făcut o declarație de presă, joi, confirmând că ea și Clint Eastwood nu mai sunt împreună, potrivit contactmusic.com. Cineastul a fost căsătorit de două ori, dar a avut numeroase relații cu femei celebre. Actorul american, în vârstă de 83 de ani, are șapte copii, inclusiv o fată în vârstă de 16 ani, Morgan, cu Dina.

Clint Eastwood a cunoscut-o pe Dina Ruiz în 1993, când aceasta i-a luat un interviu, cei doi căsătorindu-se trei ani mai târziu.

Despărțirea celor doi a fost una amiabilă, decizia nefiind una recentă. Publicația The Mail a scris că cei doi nu au mai fost fotografiați împreună din 2011 și, potrivit US Weekly, decizia de a se despărți a fost luată anul trecut, în iunie. Pe de altă parte, relația celor doi nu a fost una tensionată după ce au hotărât să nu mai formeze un cuplu, cineastul american fiind de acord să apară într-un reality show realizat de soția sa.

În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au rămas apropiați, potrivit US Weekly. Cu toate acestea, decizia moderatoarei TV Dina Ruiz de a face publică separarea nu a fost împărtășită cu Clint Eastwood.

Citește mai multe detalii despre divorțul dintre Clint Eastwood și soția lui, Dina Ruiz, pe Mediafax.ro