Clip exclusiv! Bibanu’ & Camuflaj „Cu ochelari de soare”

Apropo.ro / 02.07.2009, 10:52
Piesa "Cu ochelari de soare" este primul single al albumului care se va lansa in toamna acestui an, semnat Bibanu MixXL.

Piesa "Cu ochelari de soare" este primul single al albumului care se va lansa in toamna acestui an, semnat Bibanu MixXL.

Albumul va fi lansat sub labelul "Scandalos Music".

"Cu ochelari de soare” este a doua colaborare oficiala intre Bibanu MixXL si trupa Camuflaj (Blazon One Shot, Click si DJ Maka), care va iesi pe piata tot in toamna acestui an sub labelul "Chill Brothers Records".

Piesa a fost produsa in perioada 2-14 mai 2009 in studioul "Inter Lope Records" din Brasov, unde s-au facut instrumentalul si mixajele (producator executiv – Dan Popescu a.k.a. Bibanu MixXL), urmate de masterul realizat de catre trupa Camuflaj.

Povestea piesei este una pozitiva si aduce in prim plan atat o noua meserie imbratisata de romani (agricultura de oras), cat si partea nostima a acestei ocupatii.

Piesa nu promoveaza consumul de droguri, dar abordeaza direct acest subiect intr-un mod nu foarte grav si chiar simpatic.

Bibanu feat. Camuflaj – "Cu ochelarii de soare":

Bibanu feat. Camuflaj – Cu ochelarii de soare de pe tare.ro

Actiunea clipului este foarte simpla: Bibanu’ se uita la televizor si din telecomanda schimba locatiile in care se afla personajele din clip. Toate cadrele reprezinta practic “filmele” pe care Bibanu’ le schimba prin "butonare", incercand sa ajunga in starea de buna dispozitie.

Pe langa Bibanu’ si trupa Camuflaj, in clip apar cele mai bine tunate masini in ultimii doi ani (copertile revistei Cox Tuning), preparate de Gabi Onofrei (Brasov) si Ionut Popescu (Bucuresti).

In rolurile de figuratie au mai aparut o parte dintre prietenii lor: Gabi, Ionut, Robert, Simona, Alice, Andreea, Maria, Adina Laura si Monica. 

GALERIE FOTO!


Monica reprezinta sarea, pe langa piperul dat de masini. Ea este pesonajul care danseaza si pozeaza in clip cu un evantai, prin norii de fum.

Regizorul si producatorul clipului este Dan Popescu (Bibanu MixXL), iar director de imagine Mihai Ceangau.

Filmarile au fost realizate in 3 zile, iar editarea clipului a durat 10 zile. Clipul a fost filmat integral in Brasov in 6 locatii : Cartierul Astra, Cartierul Scriitorilor, Centrul Civic, Hala Uzinei Roman, Hotel Piatra Mare si Hotel Poiana Ursului (din Poiana Brasov).

BIBANU: "A fost cel mai greu clip pe care l-am filmat vreodata. Cu toate ca am avut si script si regie si recuzita, vremea ne-a impiedicat sa ne facem treaba intr-o zi, cum o programaseram, si nu in 3 zile. Cel mai important este ca ne-a iesit ideea pe care am avut-o initial. Nu este cel mai bun clip scos in Romania, dar noi credem ca in combinatie cu piesa este un produs finit bun."

CAMUFLAJ: "Cand lucrezi inconjurat de fete frumoase si oameni pusi pe glume nu ai cum sa nu te simti bine, indiferent de circumstante. Suntem multumiti ca reusim sa intarim mesajul piesei prin acest clip. Ne-a facut placere sa lucram cu aceasta echipa cu care vom colabora cu siguranta si pe viitor."