Clip incitant! Băieţii de la ”Insula Iubirii” lansează piesa ”Ispite

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 13:18
Clip incitant! Băieţii de la ”Insula Iubirii” lansează piesa ”Ispite
Trei dintre băieţii-ispită din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, care va avea premiera în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, au decis să lanseze o melodie inspirată din experienţa lor.

Andy, Cristian şi George sunt cei care interpretează melodia ”Ispite”, dar şi protagoniştii unui videoclip incitant, în care apar şi Irina şi Dana, la rândul lor ispite în cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, dar şi yacht-uri şi bolizi de lux. ”Aceasta este prima experienţă a noastră în domeniul muzical, dar ne-a plăcut să fim implicaţi într-un astfel de proiect şi chiar ne gândim să repetăm!”, a declarat George. 

Cu un fizic atletic şi puternic, Andy este pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1. Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturiseşte că experienţa din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine şi l-a învăţat cum să gestioneze situaţii. Cristian (22 de ani) este pasionat de sport dintotdeauna, iar până acum a făcut dans sportiv şi fotbal, însă a fost nevoit să renunţe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. Cu un trup bine lucrat şi o privire pătrunzătoare, Cristian mărturiseşte că, de obicei, nu are o problemă în a atrage atenţia fetelor.  George (26 de ani) este din Bucureşti şi lucrează ca antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanţă.    

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea premiera în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.