Clipe magice de Mos Nicolae, alaturi de Domnul Magorium

De: Dragos Tanase / 08.12.2007, 15:34
"Imperiul Magic al Domnului Magorium", reprezentat de Dustin Hoffman si Natalie Portman, a facut echipa cu Mos Nicolae.

Pentru ca anul acesta filmul preferat al lui Mos Nicolae este Imperiul Magic al Domnului Magorium, micutii au fost rasfatati cu doua evenimente deosebite si nenumarate cadouri, toate ocazionate de lansarea in cinematografe a unui film fantastic despre cel mai ciudat, fantastic și minunat magazin de jucării din lume.

"Imperiul Magic al Domnului Magorium", reprezentat de Dustin Hoffman si Natalie Portman, a facut echipa anul acesta cu Mos Nicolae, pentru a aduce zambetul pe buzele sutelor de micuti care au petrecut alaturi de echipa de poveste clipe magice la cele doua evenimente ocazionate de lansarea filmului in cinematografe.

Dupa ce miercuri Mos Nicolae a venit mai intai la Carrefour Orhideea, unde micutii au cantat si dansat alaturi de spiridusii magici pentru a fi rasplatiti cu cele mai fantastice jucarii, oferite de Noriel, distractia s-a mutat joi, la Hollywood Multiplex. Aici, alaturi de Itsy si Bitsy, sute de copii au luat autografe de la cele doua mascote si au primit cadouri de la Mos Nicolae, care de data aceasta le-a oferit si nuieluse celor mai neastamparati dintre ei. Cand parea ca mai bine de atat nu se poate, Mosul i-a invitat pe cei mici in Imperiul Magic al Domnului Magorium, in cadrul vizionarii speciale de Mos Nicolae, sustinute la Hollywood Multiplex.

O poveste bizară, care incită imaginația, despre puterea miraculoasă a credinței, Imperiul Magic al Domnului Magorium ii asteapta de vinerea aceasta in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex și Cityplex, pe copiii de toate varstele.