Clipul Lorei, “Arde”, a strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube!

Apropo.ro / 06.11.2014, 14:16
Clipul Lorei, “Arde”, a strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube!
Noul videoclip Lora – “Arde” a strâns, în mai puţin de două săptămâni de la lansare, un milion şi jumătate de vizualizări, pe contul oficial de YouTube al MediaPro Music.
Nu numai fanii au fost extrem de încântaţi de cel mai nou clip al artistei, ci şi presa din România, numeroase publicaţii referindu-se la “Arde” ca la “cel mai bun şi cel mai dramatic videoclip din cariera Lorei”. 
 
“Arde” este un videoclip spectaculos şi emoţionant, regizat de Michael Adrian Mircea şi filmat în cinci locaţii, pe durata a două zile. De machiajul Lorei s-a ocupat Ema Uţa, coafurile au fost realizate de Elena Niţă, iar ţinutele artistei au fost asigurate de Cera Mihăilescu. 
 
 
Foto: Alexandru Chitu
 
 
Clipul surprinde o poveste de dragoste, urmărind atât momente tensionate dintr-o relaţie, cât şi clipe de intimitate şi pasiune dintre cei doi. O secvenţă spectaculoasă din noul clip este aceea în care cei doi îndrăgostiţi au un accident, iar personajul Lorei se zbate între viaţă şi moarte, fiind resuscitat de medici. Rolul partenerului artistei a fost jucat de Andrei Dombrovschi, un tânăr actor.Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Societăţii de Salvare Bucureşti, care derulează în prezent programul de voluntariat “Există un erou în fiecare dintre voi”. 
 
Versurile şi muzica noului single sunt semnate de Theea Miculescu, cu care cântăreaţa a mai colaborat şi pentru piesele “Rebeli şi nebuni” şi “Flying solo”. 
 
 
Foto: Alexandru Chitu
 
 
“Consider că ‘Arde’ este o piesă care îmi pune foarte bine vocea în valoare, dar şi calităţile de interpret, iar videoclipul surprinde momentul în care viaţa ne obligă să nu mai fim naivi, să ne maturizăm şi să facem diferenţa între iubire şi pasiune. Sper să vă placă!”, a adăugat artista.
 
 
Puteţi urmări aici noul videoclip Lorei, “Arde”: