CLIPUL ZILEI: Cât de diferit ești de ceilalți

De: Gabriela Voicu / 29.04.2013, 16:00
CLIPUL ZILEI: Cât de diferit ești de ceilalți
Te-ai intrebat cât de rare sunt trăsăturile tale fizice? Acest clip îți va schimba percepția despre propria persoană și modul în care alegi să te deosebești de ceilalți.

Tututror ne place să credem că ceva ce facem, spunem sau alegem să purtăm ne face unici. Un clip de aproximativ două minute realizat de Buzzfeed schimbă percepția despre propria persoană și modul în care alegem să ne deosebim de ceilalți.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Videoclipul „How Special Are Your Physical Traits” (Cât de speciale sunt trăsăturile tale fizice – n.r.) a fost postat în urmă cu câteva zile pe Youtube și a adunat peste un milion de vizualizări.

Colajul de fotografii și informații are scopul de a arăta oamenilor că au anumite gesturi în comun cu semenii lor. Spre exemplu, aproximativ 20% din oameni s-au născut fără măseaua de minte, 10% au al doilea deget de la picior mai lung, 6% din populație are vârtej în vârful capului, în sensul acelor de ceasornic, iar 10% din persoane folosesc mâna stângă pentru a scrie.

Apropo de clipuri care îți schimbă percepția despre propria imagine, o agenție de modeling dn Brazilia a lansat o campanie șocantă împotriva anorexiei, folosin Photoshop-ul pentru a da manechinelor dimensiunile unor schițe de modă.
 

Tu care crezi că este trăsătura care te diferențiază de alții?