Clooney lovește din nou

Apropo.ro / 03.01.2006, 16:23
Clooney lovește din nou
Dom'le, ce ți-e și cu Hollywood-ul asta! Deși crede în dragostea la prima vedere, așa cum li s-a întamplat parinților lui, George Clooney și-a facut un obicei din a-și recicla fostele iubite. Și din a le parasi! Ne cerem scuze daca pana la

Dom’le, ce ți-e și cu Hollywood-ul asta! Deși crede în dragostea la prima vedere, așa cum li s-a întamplat parinților lui, George Clooney și-a facut un obicei din a-și recicla fostele iubite. Și din a le parasi! Ne cerem scuze daca pana la apariția revistei relația cu Lucy Liu deja se va fi consumat. Sau poate nu!

Dupa ce a reînondat pentru o scurta perioada de vreme relațiile cu englezoaica Lisa Snowdon și actrița Krista Allen, „Gorgeus George” (ce, nu știați ca așa i se mai spune?), a redescoprit farmecele lui Lucy Liu. Cei doi au mai avut o idila prin 2000, cand Lucy l-a cucerit pe George cu stridii și șampanie. De data asta cupidon i-a lovit într-un restaurant din New York, iar martorii spun ca Lucy Liu arata de parca ar fi fost gata sa-l devoreze. Rautacioșii spun însa ca actrița ar trebui sa fie atenta, pentru ca George e bun prieten și cu Teri Hatcher, din „Neveste disperate.”

George a pariat cu Nicole Kidman și Michelle Pffeifer cate 10 mii de dolari ca nu se va însura pana la 40 de ani. Cum omul are deja 44, a prelungit termenul cu înca 10 ani și a dublat pariul.

Carevasazica, înca 6 ani de burlacie. Numai ca George nu e tocmai renumit pentru relațiile lui de lunga durata. Cea mai lunga poveste de dragoste a fost cea cu modelul Lisa Snowdon, care a durat aproape 5 ani. Culmea e ca nici una dintre foste nu pare sa-i poarte pica. Actrița Krista Allen, care a lucrat împreuna cu el de cand s-au desparțit, nu mai contenește cu laudele la adresa lui Clooney. Și cu Lisa Snowdon a ramas foarte bun prieten, astfel încat a rugat-o sa-l ajute cu decorarea caselor pe care și le-a cumparat în Italia.

Pe internet exista deja un barometru al compatibilitații dintre cei doi. Per total, stau destul de bine, cu un punctaj de 77%. Iar daca pe plan emoțional și intelectual stau excelent, cu 84%, respectiv 89%, pe plan fizic au adunat doar 59%.

Citește mai multe despre cel mai proaspat cuplu de la Hollywood numai în

Tags: