Clotilde Armand, mărturisiri cutremurătoare! Drama unei mame – FOTO

De: Cătălina Matei / 29.11.2016, 13:42
Clotilde Armand, mărturisiri cutremurătoare! Drama unei mame - FOTO
Clotilde Armand are o poveste de viaţă tragică şi copleşitoare

Franţuzoaica este căsătorită cu matematicianul Sergiu Moroianu, cei doi soţi având patru copii.

Vila cochetă în care locuieşte Clotilde Armand: „Sunt o persoană bogată, mereu am câştigat bine” – Imagini din interior

Întrebarea ce macină femeile: de unde îşi cumpără Clotilde Armand cerceii?

În cartea „Am ales România. Povestea mea”, Clotilde Armand a dezvăluit că a mai avut doua fete, Ondine şi Clara, care au murit la vârste fragede. Ondine a decedat din cauza sindromului morţii subite a sugarului. 

„Ma intorc la Ondine. Cand a murit, am crezut ca va fi sfarsitul perioadei fericite din viata noastra, sfarsitul tuturor ambitiilor pentru mine si pentru Sergiu. Adica mi se parea ca lovitura sortii e asa de mare, ca nu ne vom reveni niciodata. Asa eram convinsa. Evident, trebuia sa continuam sa traim, pentru ca ii aveam pe ceilalti copii ai nostri, dar credeam ca nu vom putea fi fericiti si plini de energie din nou. Imi amintesc precis sentimentul meu de atunci: cel de datorie fata de copiii nostri, aici si acum, intr-un prezent inghetat, si nimic altceva, adica un gol imens, complet, fara speranta si fara nici un alt orizont”, a scris Clotilde.

Ulterior, când a născut din nou, copiii au fost „urmărţti” permanent cu un aparat profesionist cu electrozi, care monitorizau respiraţia, pană la varsta de un an. “Cand copilul atingea un an, iar amandoi eram niste fantome, ne hotaram sa ne oprim, pentru ca statisticile spuneau ca pericolul trecuse si copilul era salvat”, a marturisit Armand.

Dramele nu aveau să se oprească aici. Dupa mai multi ani petrecuti in Romania, Clotilde primeste o avansare in cadrul firmei GDF Suez, iar familia se muta pentru o perioada limitata de timp in Franta. Acum 5 ani, Clara, fetita in varsta de 10 ani, a fost lovita de un motociclist, pe trecerea de pietoni, ambii murind pe loc. “Am locuit acolo aproape 3 ani. Dar, cand ne-am intors, eram alti oameni. Eram o alta familie. Clara nu mai era cu noi, adica nu mai era prezenta fizic cu noi”, povesteşte Clotilde, potrivit stirilekanald.

Atuurile şarmantei franţuzoaice Clotilde Armand

În urmă cu câteva luni, la înscrierea pe listele candidaţilor pentru Primăria sector 1, Clotilde Armand a pus pe site-ul personal o descrierea detaliată a activităţii sale şi a studiilor. precum şi modul cum a ajuns să fie atrasă de  România. „Sunt Clotilde Armand, manager, inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology si Ecole Centrale din Paris. Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiica contelui de Champs de Saint-Leger. Dar sunt şi românca prin “adopţie”, căsatorită cu matematicianul Sergiu Moroianu, cercetător la Academia Română“