Club de striptease, amenințat de Charlie Sheen pentru că… i-ar strica reputația

De: Marian Andrei / 02.05.2012, 15:00
Club de striptease, amenințat de Charlie Sheen pentru că... i-ar strica reputația
Sheen a amenințat clubul Cheetah din New York, SUA, că îl va da în judecată și va cere despăgubiri de milioane de dolari, pentru că salonul VIP al acestui club, unde oaspeții mănâncă sushi servit pe corpurile animatoarelor, poartă numele său.

Sam Zherka, președintele companiei care deține clubul, a declarat presei că salonul VIP ce poartă numele actorului a fost creat acum un an. În acest salon, ai carui pereți sunt tapetați cu imagini ale lui Sheen, „oaspeții”, care au acces contra sumei de 250 de dolari de persoană, mănâncă sushi de pe corpurile goale ale „zeițelor” stabilimentului.

Zherka și-a manifestat dezaprobarea față de acțiunea avocaților celebrului actor, care i-au trimis o somație în care cereau dezafectarea imediată a salonului, pe motiv că reputația lui Charlie Sheen ar avea de suferit.

„Cu ce ar putea sushi-ul să strice reputație lui Charlie Sheen? Noi ne-am gandit ca un salon în care să iei masa în onoarea sa i-ar spori reputația. Ar fi trebuit să ne mulțumească, nu să ne amenințe cu procese”, a adăugat acesta.

La răndul său, Marty Singer, avocatul lui Sheen, a declarat că somația nu are nimic de-a face cu reputația clientului său. „Nu poți folosi numele unei celebrități pentru a promova o afacere fără acordul său, asta e tot”, a completat avocatul.