Clubbing cu vedete

Apropo.ro / 30.01.2006, 14:23
Clubbing cu vedete
Daca ieși într-o seara de sambata într-un club, este imposibil sa nu dai nas în nas cu o vedeta. Chiar zilele trecute i-am întalnit pe Bitza și pe Roxana Ciuhulescu în plina " acțiune" într-un club cu intrare libera și prețuri nu prea mari, chiar daca "se poarta"

Daca ieși într-o seara de sambata într-un club, este imposibil sa nu dai nas în nas cu o vedeta. Chiar zilele trecute i-am întalnit pe Bitza și pe Roxana Ciuhulescu în plina ” acțiune” într-un club cu intrare libera și prețuri nu prea mari, chiar daca „se poarta” cluburile de fițe gen Bamboo, Bonsay, Kristal sau Office. Daca nu ești prea pretențios și îți place doar sa te distrezi, ei bine poți merge în Twice sau în Regie. Pentru unii clubul este locul ideal de „agațat”, iar apa plata și sucul natural sunt la mare cautare.

Cu gandul la fazele din „Totul despre sex”, cand Carrie, Samantha, Charlotte și Miranda fac un tur prin cele mai tari magazine pentru a-și pune la punct garderoba, ca apoi sa poata patrunde în cele mai fițioase cluburi, am pornit sa vedem cum se poarta vedetele noastre prin cluburi. Ce trebuie sa faci pentru a fi un clubber… adevarat?

Daca te-ai saturat sa stai în casa și sa… citești, Gina Pistol îți recomanda o ieșire în club cu prietenii. „Ieșim foarte mult în Office, Bamboo și Bonsai”. Ceva-ceva însa tot o deranjeaza și este nemulțumita de faptul ca „cei de aici merg în cluburi la sau sa-și etaleze ultimile haine. Iar femeile sunt prea țoape”, ne-a spus Gina. Cat de costisitoare este o ieșire în club nu prea ne-a lamurit, caci în grupul ei de prieteni exista cateva reguli care nu sunt încalcate sub nici o forma. Barbații achita nota de plata. Unde e mandria femeilor?

Andreea Oroz și Vlad Munteanu merg și ei prin cluburi. Recent întoarsa dintr-o vacanța petrecuta la Roma împreuna cu Vlad, iubita fotbalistului dinamovist ne-a povestit: „La Roma nu este pic de viața de noapte. Clubul în care am facut noi Revelionul era renumit în Roma, dar nu se compara cu nici unul de la noi. Muzica era cu precadere italiana, iar atmosfera nici pe departe ca cea de la noi.” Și pe ei îi veți întalni tot în club Bamboo, caci acolo obișnuiesc sa mearga cu prietenii la un suc sau șampanie, depinde de ocazie.

Spune-mi în ce club mergi, ca sa-ți spun cine ești. Deși n-ai zice, lui Morandi nu-i plac cluburile de fițe și se declara nemulțumit de atitudinea celor care merg prin cluburile de la noi. A colindat și el pe afara, dar nu a întalnit „oameni mai snobi ca aici”. Așa ca îl gasiți în Twice și prin Regie. Nu se da în vant dupa bauturi sofisticate și se mulțumește cu obișnuitul suc. Și pentru ca îi place sa danseze, se îmbraca lejer și cat mai subțire.

Niciodata nu știi pe cine poți întalni în ring. Kamara și-a gasit iubita într-unul. Dar el are o gramada de povești legate de cluburi. „În ultima vreme eu și Andrei mergem în Bonsai, dar în Twice e cu totul altceva”. Muzica pe toate gusturile și prețuri accesibile oricarui buzunar. „Ieșim, ne distram, dar fara alcool și fara țigari, mai ales ca amandoi am fost jucatori de fotbal.” Dupa cum știți, el vine din Guyneea, iar la16 ani a fost bodyguard într-un club și așa a învațat sa danseze, tot timpul cu ochii pe fete. „Afara se merge în club mult mai devreme decat în Romania, acolo pe la 8.00-9.00 petrecerea e în toi.”, ne-a mai spus Kamara. Iar daca nu ți-ai gasit înca perechea, ei bine ar fi indicat sa mergi în club, caci nu este loc mai potrivit pentru noi cuceriri.

Tot de la Kamara știm: „Într-un club am cunoscut-o pe una din fostele mele iubite. A fost singura tipa care nu a venit la mine pentru a ma întreba de colegul meu Andrei.” Kamara este „pațit” și cu drogurile. „În timp ce eram în club a venit un tip la mine sa ma întrebe daca am marijuana, însa l-am lamurit repede ca a greșit persoana.”

Afla totul despre clubbingul vedetelor doar din

Tags: