Clujenii le-au dat clasa vedetelor MTV

Apropo.ro / 13.06.2006, 14:57
Clujenii le-au dat clasa vedetelor MTV
La after party-ul MTV, desfașurat în Club Obsession din Cluj, cei prezenți în club s-au distrat copios, în contrast cu vedetele din zona VIP Premiile Muzicale MTV 2006 s-au încheiat cu o petrecere în clubul Obssesion din Cluj, unde a fost prezenta toata crema

La after party-ul MTV, desfașurat în Club Obsession din Cluj, cei prezenți în club s-au distrat copios, în contrast cu vedetele din zona VIP

Premiile Muzicale MTV 2006 s-au încheiat cu o petrecere în clubul Obssesion din Cluj, unde a fost prezenta toata crema muzicii românești.

Bine delimitata de restul lumii, zona VIP, se pare ca a departat vedetele românești întru totul de oamenii obișnuiți, aceștia din urma emanând multa energie și exuberanța și știind sa se distreze cu adevarat la o petrecere. În polul opus, erau situate vedetele, obosite, fara vlaga, care s-au mulțumit relaxându-se la un pahar de vorba și mult whisky.

Delectați de un concert Morandi, vedeta premiilor MTV de anul acesta cu 5 nominalizari și doua premii obținute, clujenii au dat clasa vedetelor ce priveau de dupa geamurile zonei VIP cu râvna, catre cei care se distrau cu adevarat.

Cele mai nonconformiste vedete chiar au parasit zona destinata lor pentru a dansa pe mese alaturi de localnici și presa.

Printre vedetele ce au putut fi observate la party se numara cuplul Andreea Balan și Keo, HI-Q, Voltaj, Paraziții, Loredana, Anda Adam, Simplu, Akcent, Sensor, Mandinga, atracția secțiunii VIP fiind travestiții de la Las Troyas.

Petrecerea a ținut pâna în zori, cei prezenți încheindu-și noaptea de pomina oferita de MTV, direct la cafeaua de dimineața.

Agentia 4 ACE

Tags: