Clujenii petrec cu dulciuri si targuri de arta populara

Apropo.ro / 11.12.2007, 18:07
Clujenii petrec cu dulciuri si targuri de arta populara
Dupa modelul targurilor de sfarsit de an din marile orase europene, in zona centrala a orasului Cluj-Napoca se va recrea atmosfera feerica a sarbatorilor de iarna.

Anul acesta, clujenii vor putea trai atmosfera sarbatorilor in jurul bradului impodobit in Piata Unirii. Pe 31 decembrie, Orange invita toti locuitorii orasului la o serie de concerte de Revelion in Piata Unirii, de unde nu vor lipsi traditionalele focuri de artificii, decoratiunile de sarbatoare si jocurile de lumini.

Cu sprijinul primariei orasului, pe 6 decembrie, la ora 17:00, Orange va inaugura un brad natural, inalt de 20 de metri, pentru toti clujenii care doresc sa se intalneasca si sa petreaca impreuna cateva momente de bucurie intr-un spatiu dedicat Craciunului. Pana pe 26 decembrie, in Piata Unirii, decorata de Orange, sunt asteptati toti copiii care doresc sa-l intalneasca pe Mos Craciun. In Ajunul Craciunului, acestia vor primi cadouri, iar Piata Unirii va rasuna de concerte de colinde. O masa speciala de sarbatoare va fi pregatita pentru copiii care provin din familii sarace sau din orfelinate.

Dupa modelul targurilor de sfarsit de an din marile orase europene, in zona centrala a orasului Cluj-Napoca se va recrea atmosfera feerica a sarbatorilor de iarna. De la standurile amenajate in zona centrala a orasului, clujenii vor putea cumpara produse traditionale de sezon, precum dulciuri, ceaiuri, preparate specifice Craciunului, ornamente si obiecte de arta populara.