Coafura si stil by Marian Cotoi

Apropo.ro / 26.09.2008, 13:12
Coafura si stil by Marian Cotoi
In caz ca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita, dar iti doresti sa schimbi ceva, la tine. Avem de acum un nou salon de hair & beauty!

In caz ca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita, dar iti doresti sa schimbi ceva, in bine, la tine. Bucurestiul are de acum un nou salon de hair & beauty special pentru femeile care stiu ca a arata bine si ingrijita este important.

GALERIE FOTO

Pe o strada linistita, in spatele bazinului Floreasca, regasim salonul lui Marian Cotoi, un hair-stylist de renume si cu o carte de vizita impresionanta.

Marian Cotoi a reusit sa aduca in salonul sau numeroase vedete autohtone precum Tavi Colen, Iuliana Marciuc, Crina Matei, Florentina Opris, Vali Craciunescu, Angela Rusu, Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Ana-Maria Branza (Campioana Olimpica la scrima, la Beijing), Viorica Susanu (Campioana Olimpica la canotaj, la Beijing) si multi altii.

In premiera si ca o provocare pentru Marian, Viorica Susanu a ales ca viitoarea coafura pentru nunta ei (care va avea loc pe 18 octombrie 2008) sa fie realizata de celebrul hair stylist.

 

 

Carte de vizita: Marian Cotoi

Marian Cotoi este si cetatean belgian, fiind absolvent al Institutului de Bioestetica si Coafura "Pitteurs", Liege, Belgia.

In ultimii ani, Marian, s-a impus ca un veritabil brand. In cele doua saloane ale sale a lucrat doar cu echipe de profesionisti pe care el i-a fosrmat in cadrul Academiei "Marian Cotoi" – "StilArt" by Marian Cotoi (Craiova).

Intre 2002 si 2003 a fost Ambasador "L’Oreal" Romania, director artistic "Vitality’s) (2004 – 2007) si este director artistic "Goldwell".

Specializarile sale in domeniul hair & beauty au fost realizate atat in Romania, cat si in Belgia.

salon Marian Cotoi

Perseverenta si tehnica sa nu au lasat sa astepte rezultatele bune si recunostinta specialistilor din domeniu, Marian fiind de multe ori nominalizat si premiat la numeroase concursuri de gen.

Stiati ca Marian a fost hair – stylistul trupei Andre, in 2001?

Dupa aceasta colaborare a lucrat alaturi de Catalin Botezatu, Wilhelmina Arz, Agnes Toma, Turoiu Udrea, Cristophe Guillarme, Rianna de Witte, George Hojbota, Dorin Negrau, Mircea Barbulescu.

Printre vedetele care au avut coafuri by Marian Cotoi se numara Alina Sorescu, Andreea Banica, Cristina Rus, Cristina Spataru, Gina Pistol, Geanina Corondan, Trident, dar si alte vedete si modele.

Daca ii treceti pragul salonului nu ezitati sa ne impartasiti impresiile!

Foto Eveniment: Aurelian Galice

Imagine: Catalin Sanda;  Montaj: Andrei Dinu