Coafura si tunsori: Tendinte toamna-iarna 2008/2009! (Video&Foto)

Apropo.ro / 05.11.2008, 16:00
Coafura si tunsori: Tendinte toamna-iarna 2008/2009! (Video&Foto)
Hotelul Sofitel, a gazduit recent, hair-show-ul de lansare a colectiei toamna-iarna 2008/2009 by Vitality''s!

Hotelul Sofitel, sala "New York", a gazduit recent, hair-show-ul de lansare a colectiei toamna-iarna 2008/2009 by Vitality’s intitulata "Conecteaza-te la tendinte".

Show-ul a reliefat cele mai noi tendinte si tehnici in domeniul coafurii si tunsorilor pe diferite lungimi de par, dar si in aplicarea de nuante noi din gama de culori Vitality’s.

La eveniment, pe langa invitatii speciali, hair-stylistii italieni din celebra echipa "Trizzi Team" (Giussepe Lacognata si Oratio Modica Ragusa), au mai luat parte si vedete autohtone: Deea si Dinu Maxer, Silvia Dumitrescu, Elena Merisoreanu, Oana Lis, Monica Iagar, Elisabeta Lipa, Carmen Plesea, creatoarea Adina Buzatu, Celia si iubitul sau.

"Trizzi Team" a luat fiinta in 2003, si este una dintre dintre cele mai cunoscute si apreciate echipe de hair-stilisti internationali, care colaboreaza cu diverse reviste de specialitate printre care Queen International si Salon International, fiind invitata la evenimente, show-uri si seminarii in toate marile orase ale Italiei, dar si in multe tari ale lumii: Argentina, Grecia, Bulgaria, Cipru, Franta, Spania, SUA.

Membrii echipei au lucrat cu foarte multe branduri, dar in cele din urma au ales Vitality’s.

"Acesta este brand-ul care ne ofera posibilitati infinite in ceea ce priveste culoarea si styiling-ul regasite in tunsori si coafuri si cu care putem crea adevarate opere de arta" , au declarat ei.

VEZI CARE SUNT TENDINTELE SEZONULUI TOAMNA-IARNA 2008/2009!

 

 

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE DE LA EVENIMENT!

 

Foto Eveniment: Cosmin Bararu

Imagine: Catalin Sanda; Montaj: Andrei Dinu