Coafuri de party pentru vară

De: Andra Voiculescu / 14.06.2018, 16:50
Coafuri de party pentru vară
E vară, iar petrecerile în aer liber sunt parte din ea. Fie că pleci în vacanţă, fie că ieşi la o piscină, pe malul mării, pe puntea unui vas sau la un cocktail, toate au în comun: distracţia! Şi nu vrei să treci neobservată, nu-i aşa? Şi pentru asta ai toate motivele să te afli mereu în căutarea unei coafuri ideale.

Ce alegi? Păr scurt sau lung, bucle, coc sau împletituri?

„Indiferent de ocazia pentru care alegi coafura, nu uita să ţii cont de locul în care te afli, îmbrăcăminte, textură, lungimea părului, forma feţei şi nu în ultimul rând, de înălţimea ta. Apoi, oferta de coafuri e generoasă. Trebuie doar să te decizi din nenumăratele opţiuni pe care le ai la îndemână! Însă, nu exagera, păstrează o doză de natural”, recomandă Emese Kelemen, membru în echipa Londa New Talent.

Când creşte numărul gradelor în termometru, părul devine mai dificil de controlat. Dar nu şi imposibil.

„O coafură de petrecere foarte populară  este cocul realizat din bucle lejere. Atunci când nu vrei să îţi strângi părul în totalitate, poţi opta pentru o împletitură lejeră, pe o parte. Accesoriile sunt foarte importante, iar vara te poţi juca cu acestea în fel şi chip. O pereche de cercei lungi sau accesoriile speciale îţi vor evidenţia coafura. Condiţia e să nu exagerezi. Altfel, vei obţine un efect încărcat, departe de ce ţi-ai dorit”, adaugă specialistul Londa Professional.

Uneori este nevoie doar de puţin pentru un efect de impact: o coadă de cal, simplă, sau completată de o eşarfă, pentru a da o notă personală coafurii.

Acestor cocuri jucăuşe li se adaugă coafurile de tip „boho”, ce au la bază împletiturile, părul ondulat şi prins foarte lejer. „Atunci când cadrul, ţinuta sau atitudinea persoanei permit, recomand coafurile îndrăzneţe, extravagante, cu elemente de tip: păr creponat, extra volum sau aplicaţii de accesorii.“, adaugă Emese Kelemen.