Coafuri pentru mirese, inspirate de pe scena modei şi de celebrităţile de la Hollywood

Apropo.ro / 11.07.2018, 16:49
Coafuri pentru mirese, inspirate de pe scena modei şi de celebrităţile de la Hollywood
Covorul roşu, sau podiumurile celor mai mai case de modă sunt cel mai bun loc pentru a-ţi găsi coafura de nuntă. Fie că eşti o mireasă beachy şi boemă sau una elegantă şi sofisticată, specialiştii ghd ţi-au pregătit câteva tipuri de coafuri pentru această zi specială.

Trucuri de top

Elementul cheie pentru o coafură impecabilă în ziua nunţii? Pregăteşte-te din timp! Asigură-te că ai grijă de şuviţele tale cu câteva luni înainte de ziua cea mare. Tratamente de îngrijire, măşti speciale şi serumuri – toate sunt necesare pentru ca podoaba ta capilară să arate impecabil!
Foloseşte  un ser special formulat pentru vârfuri despicate cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment pentru a  le întări şi a te bucura de un păr mătăsos!
Descoperă noile trenduri în ceea ce priveşte cofurile de mireasă, explicate pas cu pas de specialiştii ghd!

Bucle lejere şi diafane inspirate de showurile designerilor Alexander Wang şi Jeremy Scott

Alege bucle lejere pentru un look boem, perfect pentru o nuntă de vară. Aceste bucle diafane sunt alegerea ideală pentru o mireasă boho-chic!
Zoe Irwin, ghd UK Ambassador, îţi dezvăluie paşii pe care trebuie să îi urmezi!

1. Pulverizează fixativ ghd hold spray începând dinspre interior, ridicând restul părului pe parcurs pentru a te bucura de un aspect uniform. Astfel, vei obţine celebrele beach waves care vor rezista toată ziua.
2. Usucă părul folosind  uscătorul ghd air şi concentrează-te pe fiecare secţiune, mai ales în zona rădăcinilor. În momentul în care ai uscat tot părul, prinde-l la spate.
3. Rulează şuviţe subţiri orientate către exterior cu ajutorul unui styler ghd curve® creative curl wand. Porţiunea de păr rulată pe ondulator trebuie să fie doar cea de mijloc, 4-5 cm de la rădăcină.
4. Ai grijă să laşi vârfurile neondulate pentru un look modern. Treci la următoarea secţiune, de data aceasta răsucind părul în direcţia opusă.
5. Repetă această tehnică pentru restul părului. La final, cu capul aplecat, răvăşeşte şuviţele îndelung pentru a obţine un aspect dezordonat.
6. Pulverizează fixativ ghd final fix hairspray pe o perie cu păr natural.
7. În cele din urmă, piaptănă buclele pentru a crea o versiune mai glossy a acestui look classic,
“Aceste bucle lejere şi diafane sunt un mod inedit de a-ţi coafa părul în ziua nunţii. Ele conferă un vibe natural şi fac rochiile de mireasă structurale să pară mai moderne,” adauga Zoe Irwin.

Coc sculptat inspirat de lookul lui Saoirse Ronan  la Golden Globes Awards

O mireasă coafată astfel arată foarte elegant şi sofisticat, fără a urma un look traditional. Optează pentru un coc elegant, care va atrage toate privirile.
Hairstylistul Adir Abergel  îţi dezvăluie cum poţi obţine acest look.
1. Pentru început, aplică o spumă pentru volum şi un produs pentru protecţie termică – acesta oferă protecţie, dar şi extra stălucire.
2.  Perie părul bine şi fă o cărare pe mijloc, apoi coafează-l cu o perie rotundă până când este complet uscat.
3. Următorul pas? Foloseşte un styler ghd gold pentru mai multă fixare. Perie  părul pe spate, în timp ce aplici un spray pentru texturare.
4. La final, prinde părul cu agrafe şi creează o împletitură coadă de peşte (cunoscută şi sub numele de fishtail braid).
5. Pentru a adăuga o notă feminine foloseşte un fir argintiu!,” explică hairstylistul.

Ponytail relaxat inspirat de Jessica Biel la Golden Globe Awards

Un stil foarte apreciat de vedetele de la Hollywood, acest look creează iluzia unui păr mai scurt. Cum obţii un ponytail relaxat? Coada de cal este fixate mai jos, la care se adaugă o cărare pe o parte – pentru un aer sofisticat.
Acesta este un hairstyle perfect pentru miresele care optează pentru o rochie statement şi vor să contrabalanseze lookul cu o coafură mai relaxată.
Hairstylistul Adir Abergel îţi explică pas cu pas cu poţi obţine coafura afişată de Jessica Biel.
1. Pentru început, aplică un balsam leave-in pentru a păstra părul moale şi fin. Înainte de a-l usca, fă o cărare pe o parte urmărind linia sprâcenelor.
2. Apoi, usucă părul folosind uscătorul ghd air, în timp ce îl aşezi pe spate şi îl dai după urechi.
3. După ce părul este complet uscat, foloseşte stylerul ghd gold pentru a netezi cuticula şi a da o textură lucioasă.
4. La final, aplică fixativ pentru a fixa coada de cal. Accentuează acest look cu un elastic de prins părul elegant – fixează-l la 15 cm de zona gâtului – astfel vei crea un efect de bob fals!
.”

Hollywood Luxe inspirat de lookul purtat de Margot Robbie la Golden Globe Awards

Nu poţi da greş cu o coafură clasică, bucle în stilul Old Hollywood. Un look direct de pe covorul roşu, poartă părul cu onduleuri naturale alături de accesorii glam pentru un look elegant şi sofisticat.
Hairstylistul Bryce Scarlett îţi explică pas cu pas cu obţii acest look:
1. Pentru început aplică un serum uşor pe părul proaspăt spălat, urmat de o spumă pentru volum la radăcini.
2. Foloseşte uscătorul de păr ghd air şi o perie ovală  pentru a trasa o cărare dreaptă şi netedă.
După ce ai părul complet uscat foloseşte şampon uscat şi spray pentru texturare pe lungimea firului, apoi piaptănă părul.
Ia câte o secţiune de 3 cm şi creează bucle lejere folosing stylerul ghd gold. Truc! Ţine stylerul vertical pentru o a alungi buclele.
Coafează părul până la nivelul vârfurile, mişcând stylerul în aceeaşi direcţie pentru fiecare secţiune. De ce? În momentul în care îl vei pieptăna vei crea impresia unor bucle perfect uniforme.
La final, treci stylerul ghd gold peste vârfuri pentru un aspect frumos şi finisat.