Coafuri pentru sezonul primavara/vara 2012

Apropo.ro / 05.01.2012, 16:30
Coafurile pentru sezonul primavara/vara 2012 pe care le propun stilistii internationali sunt retro, dar si cele simple. Afla mai multe aici...

Tendintele pentru sezonul primavara/vara 2012 continua sa ne suprinda placut si in materie de coafuri.

Usor de realizat, majoritatea coafurilor prezentate pe podiumurile Fashion Week sunt simple, aproape brute si usor de recreat cu propriile maini.

Coafuri naturale – par ondulat si valuri nedefinite

Caracterizate printr-o „textura arida” si nedefinita, coafurile propuse de designeri au avut in vedere un look brut, necizelat, bine integrat intr-un sezon in care spiritul boem este cel mai bine primit.

coafuri 2012

Iar daca dorinta de a-ti coafa parul frizz-free te face sa te cutremuri la vederea modelelor de coafuri pentru sezonul primavara/vara 2012, pastreaza look-ul pentru zilele in care ai o zi atat de plina incat feohn-ul nu este o prioritate.

Carare centrala – simplitate si simetrie

coafuri 2012

Cu ocazia fiecarui sezon, stilistii se impart in doua tabere – cei care sustin trendul cararii laterale si cei care sunt adepti fideli cararii centrale.

Coafuri in stil „wet hair”

coafuri 2012

Daca de regula, trendul „wet hair” obisnuia sa apara la sfarsitul verii, in 2012, stilistii au considerat de cuviinta sa popularizeze look-ul de inspiratie „Bond girl” (Barbara Bach, The Spy Who Loved Me) odata cu iesirea ghioceilor.

Citeste mai multe detalii despre coafurile vedeta pentru primavara/vara lui 2012, pe intrefete.ro