Coafurile împletite: cum faci să le pui în practică?

De: Cristiana Trifu / 23.03.2018, 17:15
Coafurile împletite: cum faci să le pui în practică?
Sunt romantice, speciale, delicate şi mereu atât de surpinzătoare. Coafurile împletite! Au intrat în trend acum ceva vreme şi se vor mai purta multă vreme de acum încolo.

Un an al împletiturilor
Indiferent că vorbim de împletiturile lejere, de cele voluminoase sau de cele texturate, ne spune Mihai Badin, stilist Wella Vision. Acestora li se adaugă împletirile de tip ‘dutch braid’ -coada de sirena. Şi totuşi, cum faci să le pui în practică?  Un truc ar fi să usuci încă de la început părul cu volum. Apoi, te poţi ajuta şi de placa de creponat, mai ales  dacă doreşti să amplifici şi să scoţi în evidenţă împletitura.

E greu ?

Există coafuri şi coafuri. Împletituri şi împletituri. Unele sunt mereu simple, altele mai grele. Totul ţine de practică. Pentru că dificultatea unei împletituri depinde şi de numărul şuvitelor implicate şi  de traseul pe care trebuie să-l străbată fiecare dintre ele.O împletitură mai bine definită are nevoie de cremă de finisare şi luciu. Împletiturile mai fixe răspund bine la Texture Touch sau Rugged Texture. Iar la final, vine tuşa finală. Un fixativ uşor  şi un spray de luciu. Succesul împletiturilor vine din versatilitatea lor. Din spiritul lor ludic. Pentru că acest tip de coafură poate fi purtat oriunde şi oricând.