Coapsa Angelinei Jolie şi sfârcul lui J.Lo, vedete la Oscar

Apropo.ro / 28.02.2012, 11:26
Coapsa Angelinei Jolie şi sfârcul lui J.Lo, vedete la Oscar
Vedetele şi-au etalat cele mai extravagante ţinute la gala premiilor Oscar de duminică, însă fanii Twitter au găsit alte subiecte de comentat, mai picante, decât hainele lor.

Piciorul Angelinei Jolie, sfârcul lui Jennifer Lopez şi mustaţa lui Bradley Cooper au fost subiecte de parodie pe Twitter, acestea detalii anatomice fiind de fapt vedetele serii.


Imediat după ce sfârcul lui Jennifer Lopez a ieşit la lumina reflectoarelor, pe Twitter a apărut contul @JLosNipple. Primul mesaj a fost: „M-aţi văzut?”, moment în care contul avea deja 2.000 de fani. Sfârcul, care are şi simţul umorului, a mai transmis un mesaj: „Nu este vina lui J.Lo… este vina mea, nu puteam să respir”.


Când Angelina Jolie a ieşit pe scenă, în calitate de prezentatoare, toate privirile s-au aţintit asupra piciorului care ieşea în mod ciudat din rochia neagră semnată Atelier Versace.
Imediat a apărut contul de Twitter @AngiesRightLeg, care a strâns deja 13.500 de fani. Însă, spre deosebire de sfârcul lui J.Lo, piciorul Angelinei nu s-a obosit să ne transmită ceva.


Şi mustaţa lui Bradley Cooper a încercat cu disperare să capete atenţie, prin contul @CoopersMustache, dar nu a atras fani mulţi, ceea c ear putea fi un semn pentru actor că era cazul să vină bărbierit la gala premiilor Oscar 2012.