Cocktailul Police cucereste vedetele

Apropo.ro / 02.08.2006, 14:30
Cocktailul Police cucereste vedetele
Nu ghicesti nici dintr-o mie de incercari care e bautura preferata a unui fotbalist, a unui actor si a unei vedete de muzica pop-rock, nu-i asa ? Hai macar o incercare: bere, vin, whiskey? Sau un amestec mai insolit? Exploziv, misterios si totodata senzual. Ce crezi ca beau David Bechkam,

Nu ghicesti nici dintr-o mie de incercari care e bautura preferata a unui fotbalist, a unui actor si a unei vedete de muzica pop-rock, nu-i asa ? Hai macar o incercare: bere, vin, whiskey? Sau un amestec mai insolit? Exploziv, misterios si totodata senzual.

Ce crezi ca beau David Bechkam, George Clooney si Robbie Williams in timpul liber? Care crezi ca este obiectul pariurilor lor? Cocktailul Police. Spune drept! Nu ai fi banuit si nu ai fi ghicit nici dintr-o mie de variante.

Cocktailul Police s-a baut pentru prima data si in Romania la lansarea oficiala a multibrandului Police, dar acum el face furori in State si in Marea Britanie. Vrei sa-l incerci si tu? Atunci pune mana si prepara-ti-l.

Ai nevoie de 50 ml Wyborowa Single Estate, de 15 ml sirop de Litchi, de 20 ml suc de portocale rosii si de15 ml lime juice.

Daca mai adaugi si niste gheata, esti si tu un star. Uita-te ce iese!