Cocor Channel, televiziunea ta pentru cumparaturi!

Apropo.ro / 01.12.2008, 11:04
Cocor Channel, televiziunea ta pentru cumparaturi!
De ziua Nationala a Romaniei Cocor Channel incepe sa emita pe cea mai mare fatada media din Romania si Europa Continentala.

De ziua Nationala a Romaniei Cocor Channel incepe sa emita pe cea mai mare fatada media din Romania si Europa Continentala, relateaza Showbiz.ro!

Incepand cu 1 decembrie bucurestenii care se vor afla pe bulevardul I.C. Bratianu vor avea parte de o experienta unica pana acum in Romania.

Madiafatada Cocor Channel, va incepe sa functioneze, transformand cladirea intr-un adevarat spectacol de lumini si efecte vizuale punand Bucurestiul pe „axa” New York (Times Square), Londra (Picadilly Circus).

Reprezentantii Cocor Channel, oficialii Primariei Municipiului Bucuresti, ai Primariei Sectorului 3 si ai mass-media vor porni o calatorie catre Bucurestiul de acum 90 de ani si vor transforma ecranele celei mai mari fatade media din Romania si Europa Continentala intr-un adevarat tunel al timpului in care vor aduce un omagiu arhitecturii valoroase a „Micului Paris” astazi acoperit de mashuri textile prafuite.

Citeste mai multe pe Showbiz.ro!