Cocuţa, Bogdan Boantă, CRBL şi Oase au inventat o nouă metodă de a opri maşini în „Asia Express”

De: Cristiana Trifu / 19.11.2018, 14:06
Cocuţa, Bogdan Boantă, CRBL şi Oase au inventat o nouă metodă de a opri maşini în „Asia Express”
Transportul este una din marile provocări în Asia Express, cel mai dur reality show, difuzat în curând de Antena 1. Faptul că nu au bani şi trebuie să facã autostopul nu e deloc uşor, de aceea concurenţii devin cât se poate de inventivi. Ştiu bine că cel care reuşeşte să găsească cel mai repede o maşină are un mare avantaj în cursă.

Pentru că vorbim despre dansatori şi coregrafi, e lesne de înţeles ce idee le-a venit lui CRBL, Oase, Cocuţa şi Bogdan Boantă. Aceştia au inventat pe loc o coregrafie şi au început un dans în plină stradă. Momentul a fost apreciat de trecători, care se opreau şi se uitau la ei. De altfel şi maşinile încetineau, să vadă ce se întâmplă pe stradă, în locul în care erau adunaţi mulţi oameni. 

Traficul în Sri Lanka şi India este absolut haotic, e plin de maşini, scutere, biciclete şi tuktuk-uri. Orele de vârf sunt o adevărată probă de încercare pentru că nimic nu se mişcă pentru zeci de minute. Transportul în noul sezon „Asia Express” va fi o aventură de neimaginat pentru cele 9 perechi de vedete ce străbat Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.