Cocuţa şi Bogdan Boantă: „Noi am crezut că o să ne distrăm în Asia Express”

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 13:36
Cocuţa şi Bogdan Boantă: „Noi am crezut că o să ne distrăm în Asia Express”
Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat de Antena 1. Cocuţa şi Bogdan Boantă au plecat cu gândul de a se distra. Ştiau că nu va fi chiar uşor, dar ce au descoperit aici e mult peste ce se aşteptau.

 „Suntem trişti tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizaţ, fără haz, loviţi. Cine crede că show-ul ăsta e făcut doar pentru a da bine la TV se înşală amarnic. E greu tare de tot!”, a povestit Cocuţa. “Tot e greu, dar să ne găsim cazare şi mâncare e super dificil. Cum să te duci la om acasă şi îi zici să te lase să dormi la el în casă?! Noaptea, cu o cameră de filmare după noi, începe şi caută un pat şi ceva de mâncare…Ne e dor de haine curate.”, a mai adăugat Bogdan Boantă.

Pentru Anca Sigartău şi fiul ei, Teodor, Asia Express înseamnă adrenalină la maximum.  „Experienţa asta nu se poate descrie în cuvinte. În prima zi, când ne-am trezit în mijlocul traficului din Sri Lanka şi am văzut cum se conduce aici, nu ne-a venit să credem. E un haos de nedescris, iar cursa este cu adevărat nebună! Noi am avut parte de semne încă de la început. Într-o dimineaţa am văzut într-o gară a fotografie a Sfântului Anton, după care, primul şofer care ne-a luat se numea Anton. E wow!”, au povestit cei doi.         

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor.