Cod galben de ceață în aproape toată țara

Apropo.ro / 07.01.2014, 09:49
Cod galben de ceață în aproape toată țara
Ceața reduce vizibilitatea sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri pe mai multe drumuri naționale și județene, precum și pe autostrăzile A1, A2 și A3, iar în unele zone este polei, Bucureștiul și 28 de județe fiind marți sub avertizare cod galben.

Trei curse aeriene care trebuie să decoleze sau să aterizeze, marți dimineață, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca au întârzieri din cauza ceții.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Avertizarea nowcasting cod galben emisă de Administrația Națională de Meteorologie este valabilă până la ora 14.00, în București și județele Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Teleorman, Brăila și sudul județului Argeș.

Județele Mehedinți, Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea, inclusiv municipiile Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Slatina, Caracal, Craiova și Drăgășani, sunt sub avertizare cod galben până la ora 11.00.

Ceața reduce vizibilitatea și în județele Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui, Galați, Bacău, Vrancea, zona de câmpie a județului Arad, inclusiv municipiul Arad și nord-vestul județului Caraș-Severin, avertizarea fiind emisă până la ora 10.00.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

De asemenea, avertizarea a fost emisă până la ora 10.45 pentru județele Sibiu și Covasna, inclusiv municipiul Sibiu, și până la ora 10.30 pentru județele Harghita, Mureș și Alba, inclusiv municipiile Miercurea-Ciuc, Alba-Iulia și Târgu Mureș.

Și în Dobrogea, pe arii relativ estinse, se semnalează ceață.

În județele avertizate cu cod galben, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente, precum și pe autostrăzile A1, A2 și A3, ceața reduce vizibilitatea sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.