Cod galben de ceață în București și zece județe din sudul țării

Apropo.ro / 15.01.2013, 09:30
Cod galben de ceață în București și zece județe din sudul țării
Meteorologii au avertizat că în București, lfov, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Teleorman, Dolj, Olt, Buzău, Prahova și Dâmbovița este ceață.

Meteorologii au avertizat că în București, lfov, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Teleorman, Dolj, Olt, Buzău, Prahova și Dâmbovița este ceață, vizibilitatea fiind redusă în unele zone până la 50 de metri, iar în Caraș-Severin și Sibiu vântul atinge la rafală viteze de 55-65 de kilometri pe oră.

vremea

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro.

Avertizarea nowcasting cod galben de ceață emisă de Administrația Națională de Meteorologie este valabilă marți, până la ora 12.00, pe autostrăzile A1, A2 și A3, în Capitală, precum și pe drumurile europene și naționale din județele lfov, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Teleorman, Dolj, Olt și din sudul județelor Buzău, Prahova și Dâmbovița.

Pe drumurile din aceste județe, din cauza ceții vizibilitatea este redusă sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Citește mai multe detalii despre avertizarea de ceață, pe Mediafax.ro