Cod galben de ceață valabil pentru 13 județe și autostrada A2

Apropo.ro / 18.12.2013, 09:57
Cod galben de ceață valabil pentru 13 județe și autostrada A2
Meteorologii au avertizat că în 13 județe din nordul, estul și sudul țării este ceață, care reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Avertizarea nowcasting cod galben emisă miercuri de Administrația Națională de Meteorologie este valabilă până la ora 12.00 în județele Bacău, Vrancea, Neamț, Vaslui și Botoșani. În aceste zone sunt semnalate ceață și depuneri de chiciură.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Ceața reduce vizibilitatea și în unele zone din județele Gorj și Vâlcea, inclusiv în municipiile Târgu Jiu și Drăgășani, avertizarea cod galben emisă pentru acestea fiind valabilă până la ora 11.00.

De asemenea, județele Dâmbovița, Teleorman, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea sunt sub avertizare cod galben de ceață până la ora 10.00, izolat fiind semnalate și depuneri de chiciură.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În județele avertizate cu cod galben, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente, precum și pe autostrada A2 , ceața reduce vizibilitatea sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.