Cod galben de ninsoare și viscol în mai multe județe din țară

Apropo.ro / 09.12.2013, 12:30
Cod galben de ninsoare și viscol în mai multe județe din țară
Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cod galben de ninsori și viscol valabilă de astăzi în 26 de județe din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cod galben de ninsori și viscol, valabilă de luni de la ora 11:00 până marți la ora 10:00 în 26 de județe din România.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În județele Alba Iulia, Bacău, Botoșani, Cluj, Dâmbovița, Harghita, Neamț, Sălaj, Vâlcea, Argeș, Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Gorj, Maramureș, Prahova, Suceava, Vrancea, Arad, Bistrița-Năsăud, Buzău, Covasna, Hunedoara, Mureș, Sibiu și Timiș zăpada va fi viscolită și se vor înregistra intensificări ale vântului.

În intervalul menționat va ninge si se va depune strat nou de zapadă, la început în Maramureș, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, apoi și în restul zonei montane și local în Transilvania. Izolat cantitățile de precipitații vor depăși 15 l/mp.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În zona de munte, vântul va avea rafale ce vor depăși 70 km/h, iar pe creste și 100 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze mai mari în est, unde în cursul nopții de luni spre marți va atinge viteze de 70….80 km, viscolind ninsoarea pe arii restrânse în nordul Moldovei.

În Crișana, vestul Transilvaniei și local în Moldova, precipitațiile vor fi și sub formă de ploaie și lapoviță favorizând apariția poleiului.