Cod galben de ninsori în patru județe din nord-estul țării

Apropo.ro / 20.01.2014, 11:00
Cod galben de ninsori în patru județe din nord-estul țării
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsoare valabilă în ziua de luni, în patru județe din nord-estul țării.

Potrivit avertizării nowcasting cod galben emise de Administrația Națională de Meteorologie, până la ora 15.00, în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Ninsorile vor fi în general slabe, dar asociate cu intensificări ale vântului de până la 40 – 50 km/h, spulberând trecător ninsoarea. Local se va semnala polei„, se arată în avertizare.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Meteorologii au emis și o avertizare nowcasting cod galben de ceață, pentru județele Dolj, Gorj și Olt, valabilă până la ora 12.00.

Pe drumurile naționale și europene din cele trei județe, ceața reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.