Cod galben de ninsori și vânt valabil pentru 6 județe din țară

Apropo.ro / 27.11.2013, 17:30
Cod galben de ninsori și vânt valabil pentru 6 județe din țară
Administrația Națională de Meteorologie anunță cod galben de ninsori și intensificări ale vântului valabil în șase județe din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de cod galben de ninsori și intensificări ale vântului în 27 noiembrie, ora 11.00 – 21.00.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În intervalul menționat, în vestul și sudul Olteniei, precum și în sudul Munteniei va mai ninge, cantitățile de precipitații vor depăși local 10 l/mp și se va depune strat proaspăt de zăpadă.

În sudul Banatului și în celelalte județe ale Munteniei, inclusiv în zona municipiului București, vor mai fi posibile ninsori slabe. Vântul va mai avea intensificări în regiunile estice și sud-estice, cu viteze de 55-65 km/h. În noaptea de miercuri spre joi vor fi temperaturi negative în toată țara, iar în estul Transilvaniei va fi ger (valori sub -10 grade).