Cod galben de ninsori și viscol în 19 județe din țară

Apropo.ro / 05.12.2013, 14:30
Cod galben de ninsori și viscol în 19 județe din țară
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori și viscol, valabilă de vineri dimineață până sâmbătă după-amiază, în 19 județe din nordul, estul, centrul și vestul țării.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de vineri, ora 06.00, până sâmbătă, la ora 14.00, în zona de munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, în prima parte a zilei în Munții Apuseni și în Carpații Orientali, apoi și în celelalte masive.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70 de kilometri pe oră și pe crestele înalte de peste 100 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Avertizarea cod galben de ninsori și viscol a fost emisă pentru județele: Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor și Sălaj.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

ANM a precizat că intensificări ale vântului vor fi și în zonele mai joase de relief din regiunile intracarpatice, dar la cote mai reduse (55 – 60 de kilometri pe oră), iar ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse.