Cod galben de ploi și ninsori, de vineri până sâmbătă

De: Carmen Ulian / 10.04.2014, 11:30
Cod galben de ploi și ninsori, de vineri până sâmbătă
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de cod galben de ploi însemnate cantitativ și ninsori în zona de munte.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atenționare de cod galben de ploi și ninsori în intervalul 11 aprilie, ora 03.00 și până sâmbătă, 12 aprilie, ora 08.00.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În intervalul menționat va continua să plouă în jumătatea de est a țării, iar în nordul Moldovei se vor cumula cantități de apă de până la 25…35 l/mp.

În zona de munte, îndeosebi a Carpaților Orientali, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

În cursul zilei de joi, 10 aprilie și în prima parte a nopții de joi spre vineri, va ploua îndeosebi în estul și sud-estul teritoriului, unde cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp, iar în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților Orientali vor fi mai ales ninsori.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică și răcire accentuată, valabilă începând de miercuri de la ora 18.00 până vineri la ora 21.00. Va ploua în cea mai mare parte a țării, iar în zona montană vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În intervalul menționat va ploua în cea mai mare parte a țării. În zona Carpaților Orientali și Meridionali se vor semnala precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice și de sud-vest și pe crestele montane.