Cod galben de ploi și vânt pentru 11 județe din țară

De: Carmen Ulian / 23.04.2014, 15:45
Cod galben de ploi și vânt pentru 11 județe din țară
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ, valabilă de miercuri de la ora 20.00 până joi la ora 23.00.

Vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși la rafală 50-60 de kilometri pe oră.

Avertizarea a fost emisă pentru județele Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Dolj, Mehedinți, Hunedoara și Caraș-Severin.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În intervalul menționat vremea va deveni instabilă în cea mai mare parte a țării și vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp în Oltenia, jumătatea estică a Banatului, nordul Munteniei și sudul Moldovei, iar în județele Mehedinți, Gorj, Dolj și Caraș-Severin se vor depăși izolat 50 l/mp.

Vântul va avea intensificări în regiunile sudice cu viteze ce vor depăși la rafală 50…60 km/h și temporar în restul teritoriului, în principal în timpul averselor.

În județele din jumătatea sudică a Munteniei, precum și în județul Olt vor fi manifestări de instabilitate atmosferică și se vor acumula cantități de apă cuprinse în general între 15 – 20 l/mp.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie